Start
1e Prijswinaars
Uitslagen
Kampioenschappen
Webcam
Rondom en in Hok
Reportage's
Hokversterking
Het Weer
Gastenboek
Aquadraat
Links

Members only


 

 

 

 

 

 

foto van het duivenhok.

 

 Op de foto hiernaast het vlieghok van Comb.  van Leeuwen van Ruyven uit Maasland. Het hok  is 9.75m lang en 2.40m diep. Het hok telt 5 afdelingen. De 2 linkse afdelingen zijn voor  de Jonge Duiven. De 2 rechtse afdelingen zijn voor de oude duiven waar 33 koppels totaal  zijn ondergebracht.

Op de foto hiernaast ziet u een afdeling waar de jonge duiven zijn gehuisvest. De duiven op de foto zijn omstreeks kerst 1999 geboren en zijn afkomstig van de kwekers en zitten dus nu (30-01-2000) in de ren de omgeving te verkennen. Vanaf volgende week mogen ze naar buiten  om de omgeving vanaf het dak en luchtruim te ontdekken en verkennen. 


 foto van een jonge duivenafdeling.

 

 

 

 

 

       Jonge duiven buiten rondom het hok               . 

 

Zaterdag 05-02-2000 Mooi weer om de jonge duiven het luchtruim te laten verkennen.       U ziet dat ze voorzichtig de vleugels  uitslaan. 

Hier ziet u op de foto rechts een jong net uit het ei. aan de linker  ei kunt u zien dat het jong bezig   is uit het ei te komen. 

 

Aangepikt en net uit ei. d.d. 13-02-2000  09:15

Allebei uit het ei.

Allebei uit het ei (linkerfoto).
Het jong links is een halve dag uit het ei
Het jong rechts 1 uur.
 
Start ] 1e Prijswinaars ] Uitslagen ] Kampioenschappen ] Webcam ] [ Rondom en in Hok ] Reportage's ] Hokversterking ] Het &Weer ] Gastenboek ] Links ]
Laatst bijgewerkt: 30 Maart 2014 Made by Gerard van Leeuwen. 
(C)opyright 1997-2014